Je koopt een pedalboard voor je pedalen, tot het moment dat je weer een nieuw effectpedaal koopt. Dan moet je dus een nieuw pedalboard kopen. Met de D’Addario XPND is dat verleden tijd. Dit is het enige pedalboard dat meegroeit met je collectie effectpedalen. Vanaf nu maakt D’addario niet alleen snaren maar ook fantastische hardware voor je gitaarsetup.

Telescopisch frame

Het uitschuifbare frame biedt je de mogelijkheid om hem aan te passen naar de hoeveelheid effectpedalen die je hebt, of om hem groter te maken op het moment dat je je collectie pedalen uitbreidt.

Twee versies

Afhankelijk van je hoeveelheid effectpedalen kun je kiezen voor de D’Addario XPND 1 (met 1 rij) of de D’Addario XPND 2 (met twee rijen).

D'Addario XPND achterzijde

Extra accessoires

Kies je voor de XPND 2 dan heeft D’Addario twee risers ontwikkelde die je op de bovenste rij kunt plaatsen. Hiermee komen de bovenste pedalen 3cm hoger te staan waardoor je er beter bij kan. Daarnaast heeft D’Addario twee zeer luxe draagtassen ontwikkeld. Ze zijn niet heel goedkoop, maar wel erg mooi en heel functioneel. Er is ruimte voor het pedalboard en voor extra accessoires.

Wil je meer weten over het plaatsen van je effectpedalen? Lees dan dit artikel eens.