De Line 6 Spider V MkII-serie biedt een versterker voor elke gitarist en voor elke gelegenheid. Met de Spider V 20 MkII voegen ze de ideale oefenversterker toe aan de uitgebreide line-up Spiders.

Uitgebreid en gebruiksvriendelijk

De Line 6 Spider V 20 is klein van formaat, maar levert een scala aan mogelijkheden voor het boetseren van je eigen sound. Alle bedieningsorganen zijn gebruiksvriendelijk geplaatst en wanneer je even geen inspiratie of zin hebt om zelf met je sound aan de gang te gaan, kun je gebruikmaken van 16 presets die speciaal voor deze nieuwe serie Spiders zijn ontwikkeld. Er zijn ook presets specifiek voor akoestische gitaar en basgitaar.

Line 6 oefenversterkerStompox-feel

Op het frontpaneel vind je drie schakelaars waarmee je effecten aan of uit kunt zetten, zoals je ook stompboxes op je pedalboard zou bedienen. Die effecten zijn gelijktijdig bruikbaar. De delay-tijden of modulatiesnelheid van bijvoorbeeld flangers kun je met de Tap/Tuner-knop intikken. Door deze knop ingedrukt te houden krijg je toegang tot de ingebouwde tuner. Met de Reverb-knop kun je ruimte en diepte aan je sound toevoegen.
Het cabinet is voorzien van een Classic Speaker-modus die de sound voorziet van de organische feel die past bij dynamisch spel.

Apps en software

De micro-USB-aansluiting op het frontpaneel opent een allerhande geavanceerde functies, zoals het diepgaand bewerken van je eigen sounds, downloaden van nieuwe sounds van anderen en je ideeën voor licks of hele songs opnemen in het meegeleverde DAW. Bij de aanschaf van een Line 6 Spider V 20 MkII oefenversterker – en bij elke versterker uit deze serie – krijg je de beschikking over een iOS- of Android-app en een gratis versie van Steinberg Cubase® LE; een van de meest populaire en gebruiuksvriendelijke DAW’s die momenteel op de markt zijn.