Uitbreidbaarheid, zowel interne als gebundelde effectprocessors, intern mixen, externe software aansturing en nog veel meer voor zowel home recording als live opnames. Met een nieuw uiterlijk, waaronder een tabletop design en grote knoppen zet TASCAM met de Tascam 208i de nieuwe standaard in recording land.

Tascam 208i mobiele USB interface

De basis van de Tascam 102i en 208i interfaces bestaat uit de Ultra-HDDA microfoon preamps, bekend om hun hoge dynamiek en lage ruis. Beide modellen ondersteunen 24bit/192kHz audio. Ze zijn compatible met Mac, Windows en iOS apparaten.

Meegeleverde software

 

Standaard wordt een enorm scala aan software meegeleverd. De basis bestaat uit Steinberg Cubase LE/ Cubasis LE. Voor opname van instrumenten wordt IK Multimedia AmpliTube met gitaar/bass modeling en effecten bijgeleverd. Nieuw in deze bundel is Izotope’s redesigned Neutron Elements met 4 krachtige tools voor het maken van fantastische mixen. En last-but-not-least is er de T-Racks mastering software waarmee je de eindmix tot een topkwaliteit eindproduct kunt maken.

Deze nieuwe Tascam i-serie interfaces hebben een opvallend zilverkleurig uiterlijk, uitgebreide functies en een enorme software bundel waardoor je als muzikant of producer nooit zonder tools komt te zitten als de creativiteit toeslaat. Studiokwaliteit opnames on-the-go.