De Kemper Profiler Stage  is een extreem compact floorboard voor gitaar en basgitaar. Hij combineert alles van de Kemper Profiler en Kemper Remote in één compact unit. Een ideale processor om in je gitaartas mee naar de studio of je volgende gig te nemen.

De stevige metalen behuizing weegt maar 4,6 Kg en met zijn zeer compacte design is hij maar 50% van de grootte van de Remote footcontroller.

Kemper Profiler Stage

Kemper Profiler Stage

Deze stage uitvoering is uitgevoerd met een schakelende interne voeding waardoor je hem waar dan ook ter wereld kunt gebruiken. Hij heeft een aantal unieke functies zoals twee effect loops en onafhankelijke stereo monitor en gebalanceerde main uitgangen. Bovenal kunnen tot vier effectpedalen worden aangesloten.

De verlichte sunproof-display kan onder elke hoek, en ook met veel inval van zonlicht, worden bekeken. Ideaal als je op een outdoor festival in de zomer staat te spelen en je display ineens lijkt op een spiegel.

Vijf knoppen bieden directe toegang tot vijf verschillende rigs per Performance – klik een keer op de Rig te kiezen, en klik nog een keer om morphing te kiezen. Complete Performances kunnen met het bank-systeem worden geschakeld.

Per Rig kunnen vier effectknoppen worden ingesteld. Gebruik ze om effecten voor en na de versterker te schakelen, per stuk of in groepen. Het instellen hiervan is echt super eenvoudig.