Van vrijdag 16 tot en met zondag 18 augustus is het weer DrumDrieDaagse. Daar kan je drie dagen lang clinics en drumlessen volgen van Camille Bigeault, Emmanuel Afriyie, Araumi Daiko, Lucas van Merwijk, Cesar Zuiderwijk en Ton Dijkman, en docenten als Koen Herfst, Olaf Fase, Tim Koning, Rob Kramer, Mark Eeftens, Dennis Boxem, Fred Cohen, Gerben de Bruijn en Erk Willemsen. En ook is Sarah Lavinia Feenstra er weer, voor bandcoaching en de sessie-avond met haar band The Smart.

Klik hier voor een inschrijfformulier >>

De DrumDrieDaagse. Dat zijn drie dagen waarin je ongelooflijk veel zult opsteken, heel veel lol zult hebben met je mededeelnemers en docenten, en weer een jaar vooruit kunt met de oefeningen en ideeën die in die drie dagen op je afkomen.

Cesar Zuiderwijk en Slagwerkkrant organiseren de DrumDrieDaagse elk jaar weer met heel veel plezier! De 72 deelnemers krijgen tijdens die drie dagen van 10.00-18.00 uur 2 clinics per dag en 5 groepslessen per dag (6 personen in elk groepje) en ‘s avonds zijn er ook activiteiten, zoals een concert en een sessieavond waaraan je mee kunt doen. Dus zeker als je nog niet eerder hebt meegedaan aan de DrumDrieDaagse, grijp je kans!

Dit zijn de drummers die clinics en/of lessen komen geven:

 • Camille Bigeault (Jenifer, Frankrijk)
 • Ton Dijkman (Marco Borsato, Mell & Vintage Future)
 • Lucas van Merwijk (Drums United, Cubop City Big Band e.v.a.)
 • Emmanuel Afriyie (Kenny B, Arp Frique)
 • Araumi Daiko (Japanse drums)
 • Cesar Zuiderwijk (Golden Earring, Music Station)
 • Koen Herfst (The Cords, Armin van Buuren, e.v.a.)
 • Olaf Fase (Slagerij Van Kampen e.v.a.)
 • Tim Koning (Leif de Leeuw Band)
 • Mark Eeftens (Drumschool Mark Eeftens, Redacteur Slagwerkkrant)
 • Fred Cohen (The Amsterdam Blues Company, Muziekpakhuis)
 • Rob Kramer (Kramers’ Muziekschool)
 • Dennis Boxem (Muziekschool Hoeksche Waard, Redactuer Slagwerkkrant)
 • Gerben de Bruijn (Freelance drummer)
 • Erk Willemsen (Uitgever Slagwerkkrant)
 • The Smart ft Sarah Lavinia Feenstra (bandcoaching & sessie)

Op vrijdagavond is bovendien een concert van Ton Dijkman met zijn band Mell & Vintage Future, en op zaterdagavond sessie met The Smart. Gratis voor deelnemers aan de DrumDrieDaagse, € 7,50 voor niet-deelnemers.

DrumDrieDaagse is een project van Slagwerkkrant en Cesar Zuiderwijks Music Station en wordt mede mogelijk gemaakt door Tama, Meinl, Zildjian, Pearl, Roland, en Terpstra Drumland.

Lees meer op de website van Slagwerkkrant >