Palmer Batpack 4000 Powersupply

De Palmer Batpack is een portable powerpack die werkt als een powerbank en speciaal ontworpen voor het het voeden van effectpedalen op een pedalboard. De Batpack wordt leverbaar in twee uitvoeringen; Batpack 4000 (4000mAh) en Batpack 8000 (800mAh). Beide powerpacks zijn geoptimaliseerd voor gebruik met Palmer Pedalbays, maar uiteraard ook met pedalboards van andere merken te gebruiken.

palmer-batpack-4000

Twee geïsoleerde 9Volt aansluitingen ieder elk 500mAh aan stroomsterkte. De 7.4 Volt lithium-polymer accu vragen vier uur aan laadtijd voor de Batpack 4000 en acht uur voor de Batpack 8000. Wanneer ze volledig zijn opgeladen bieden ze, afhankelijk van het stroomverbruik van de aangesloten pedalen, respectievelijk vier en acht uur continu stroom.

LEDs op de behuizing geven duidelijk aan hoeveel spanning er nog in de pack zit. Hij kan ook gewoon volledig gebruikt worden als hij wordt opgeladen. Heb je een smartphone of tablet op te laden? Dat kan via de extra 5 Volt type-A USB aansluiting.

Verkoopprijs: Nog niet bekend

Palmer BASS POCKET AMP

Een multifunctioneel floorpedaal en pre-amp voor basgitaar, perfect voor studio opname of repetitie sessies. Hij kan worden gebruikt met zowel actieve als passieve elektrische basgitaren. Hij kan direct op een eindversterker worden aangesloten of fungeren als channelstrip van een mixer. De compacte BASS POCKET AMP kan ook worden gebruikt als hoofdtelefoon versterker.

palmer-bass-pocket-amp

 

Je kunt op de Pocket Amp gebruiken met twee instellingen. Als de schuifschakelaar in de bypass stand staat wordt hij volledig uit de signaalketen gehaald, inclusief instellingen en simulaties. Als de MUTE positie is gekozen kun je je basgitaar geruisloos stemmen (Bass Thru is altijd actief) of je kunt je basgitaar uitpluggen zonder nare bijgeluiden.

De Palmer Bass Pocket Amp werkt met een 9Volt adapter of met een standaard 9Volt batterij. Intern wordt de spanning omgezet naar 18 Volt waardoor de dynamiek van het pedaal en de performance van de hoofdtelefoon versterker sterk verbetert.

Verkoopprijs: 189,- incl. BTW