Gruv Gear introduceert de FretWraps, professionele snarendempers / muting accessoires voor gitaar en basgitaar, een ideale toevoeging aan het arsenaal van elke studio-, sessie- of tapping gitaarspeler of bassist.

Stringmuting tool voor gitaristen en bassisten

fretwraps

De GruvGear FretWrap schuift simpel over de snaren en zorgt er daarbij voor dat ongewenste harmonischen en meetrillende snaren geen probleem meer zijn. Ideaal dus bij opnames, live optredens en bij two hand tapping, of bij elke andere situatie waarbij de vingers beter gebruikt kunnen worden voor het spelen dan voor het dempen. De druk en demping is eenvoudig aan te passen door de band strakker of losser te zetten en als je de FretWrap niet nodig hebt, schuif je hem gewoon omhoog over de kop van de gitaar. Om de FretWrap te gebruiken hoef niets aan te passen aan de gitaar, niets te installeren en je hebt geen gereedschap nodig.

fretwrap_colors

FretWraps zijn er in verschillende kleuren en worden geleverd per één of per drie stuks. Ze zijn verkrijgbaar in vier verschillende maten:

  • SM – 4-snarige bassen, 6-snarige gitaren en akoestische gitaren, ukeleles
  • MD – 5-snarige bassen en klassieke gitaren
  • LG – 6-snarige bassen en 7- en 8-snarige gitaren
  • XL – 8- tot 12-snarige bassen, Chapman Sticks, contrabassen en andere extended range gitaren

fretwraps-wood fretwraps-wild

Gruv-Gear-Fretwraps-banner-728x90