De Roadie Tuner is een revolutie als het gaat om stemapparaten. Zet het om je stemmechaniek, sla de snaar aan en de Roadie doet de rest. Je verbindt de Roadie eenvoudig met je smartphone door de bijgeleverde app. En dan begint het pas!

Een stemapparaat voor alle snaarinstrumenten

De Roadie kan worden gebruikt voor elektrische/akoestische gitaar, klassieke gitaar, ukelele, banjo, mandoline, etc. (behalve basgitaar, viool en andere snaarinstrumenten met houten stemmechanieken).

roadie-tuner-met-app

Stemmen

Stemmen was nog nooit zo eenvoudig. Plaats je smartphone voor je gitaar, zet Roadie op het stemmechaniek, sla een snaar aan en Roadie doet de rest. De app is te gebruiken op iOS apparaten (iPhone4S en hoger) en Android apparaten (4.3 en hoger, uitgevoerd met Bluetooth 4.0).

Meer informatie of direct bestellen? Klik hier.

Alternatieve stemmingen

Je kunt in de app kiezen voor verschillende alternatieve stemmingen of een eigen stemming bepalen en die in de app opslaan. Hij werkt zelfs als Instrument Dokter. Je kunt een gitaarprofiel aanmaken en Roadie houdt de kwaliteit van de snaren bij. Hij geeft je zelfs advies wanneer het tijd is om snaren te vervangen.

De prijs van de Roadie Gitaartuner is 99,- (exclusief verzendkosten).

>> Je kunt hem hier bestellen

Bekijk hier de demo