Wie heeft het niet meegemaakt, een pedalboard vol met stompboxen en je trapt, bij het inschakelen van het ene pedaal, tegen de knop van een andere aan en weg is je instelling. En ga dan maar eens zoeken terwijl je startklaar staat voor de solo van de avond. Maar de oplossing in nabij!

De StompShield beschermt de knoppen van je effectpedaal en zorgt dat ze, ook al ga je er met je voet op staan, altijd in de juiste positie blijven staan. De Stompshield past op 99% van alle stompboxpedalen, hij is gemaakt van aluminium en biedt je nog steeds de mogelijkheid om tussendoor je effect aan te passen.

Stompshield-4594N-1280x960

De Stompshield vervangt de knop van je pedaal. Heel eenvoudig; je haalt de oude knop en de borgmoer los; Plaats vervolgens de Stompshield; Zet hem vast met de originele borgmoer; Plaats de knop die wordt meegeleverd met de Stompshield…. en dat is het.

Zo weer een zorg minder op het podium!

Prijzen:

  • 1x Stompshield + Knop 6,95
  • Stompshield Tool: 4,95
  • Ste: 4x StompShield + Knop, 1x Tool: 29,95

Importeur voor Nederland: MusicFacts, www.musifacts.com, Tel. 0115-785010

Website fabrikant: www.stompshield.com