Audio-Technica introduceert het nieuwe Entry-Level AT-One Draadloos Systeem

Ben je op zoek naar een betaalbare draadloze microfoon of gitaarsysteem van hoge kwaliteit? Kijk dan eens naar deze nieuwe Audio Technica AT-ONE.

Het nieuwe, betaalbare, UHF draadloze microfoon systeem, de AT-One. Ontworpen met vooral gebruiksgemak in het achterhoofd, biedt de AT-One een ideale oplossing voor presentatoren, artiesten en installateurs die op zoek zijn naar een zorgeloze draadloze set-up. Het frequentieplan van de AT-One is verdeeld over twee groepen, met vier beschikbare kanalen in elke groep die gesplitst is tussen het in heel Europa licentievrije frequentiegebied en de LTE duplex “gap”. Gebruikers kunnen kiezen uit maximaal vier kanalen per groep.

Het AT-One systeem is flexibel maar eenvoudig te bedienen maar er is niet bezuinigd op de stijlvolle robuuste bouwkwaliteit en de meegeleverde accessoires – de AT-One wordt compleet met rack-mount kit en afneembare antennes geleverd in een handig koffertje.

audio-technica-at-one-ontvanger

Verschillende configuraties

De AT-One is beschikbaar in twee configuraties, een beltpack en een handzender systeem. Het AT-One beltpack systeem, de ATW-11F, is uitgevoerd met de solide, discreet ontworpen ATW-T1F beltpack zender. Het systeem heeft 10 mW RF-uitgangsvermogen, een demping schakelaar en tot 10 uur levensduur van de batterij.

Het AT-One handheld systeem, de ATW-13F, is uitgevoerd met de ATW-T3F cardioïde condensator handheld zender. Het systeem heeft ook 10 mW RF uitgangsvermogen en tot 10 uur levensduur van de batterij.  Het condensator kapsel van de ATW-T3F handzender voorkomt feedback bij gebruik in zalen waarin inductielussen zijn geïnstalleerd.

audio-technica-at-one-handzender     audio-technica-at-one-beltpack

 

Prijzen van de systemen zijn als volgt:

ATW-11F Beltpack/Gitaarsysteem – 219.00 Euro incl. BTW

ATW-13F Microfoonsysteem – 239.00 Euro incl. BTW

ATW-T1F Beltpack Zender – 89.00 Euro incl. BTW

ATW-T3F Handheld Zender – 109.00 Euro incl.BTW

AT8677 Dual 19″ Rackmount Kit – 19.00 Euro incl. BTW

Meer informatie

Importeur voor Nederland: Iemke Roos Audio / www.iemkeroos.nl / Tel.: + 31 (0) 20 – 697 21 21

Website van de fabrikant: www.audio-technica.com