Ben je op zoek naar iets om je geluidsset beter te laten klinken maar heb je weinig zin in een uitgebreide processor? Dan is hier voor jou de DBX goRack. De bekende speaker-management processing van DBX is een kastje niet veel groter dan een pak hagelslag.

De DBX Go Rack heeft 2 mic/line XLR/jack inputs, 1 stereo input, 2 XLR outputs en voorziet in AFS Anti-Feedback om je luidsprekers te beschermen tegen rondzingende microfoons, een stereo compressor analoog aan de DBX 163 om je systeem te fine tunen, met de DBX Subharmonic Synth voeg je gecontroleerd en smaakvol extra laag toe aan je overall mix en als laatste voorziet de goRack in 20 voor- geprogrammeerde 31-band EQ settings met klankkarakters van populaire speaker settings.

De DBX goRack sluit je aan tussen een mixer en een versterker, of direct op de inputs van je actieve speakersysteem.

Kortom, de DBX Go Rack is een heel handige toolbox voor iedereen die met compacte mixers werkt en niet de kennis en kunde heeft om een hele Driverack PA in te zetten, maar is ook een kleine 3-kanaals mixer die je gebruikt met je powered speakerset.

dbx-goRack-achterzijde

DBX Go Rack Luidspreker Management Processor

De DBX goRack heeft een advies verkoopprijs van 129,- incl. BTW

Importeur voor Nederland: Audio XL / www.audioxl.nl

Kijk voor meer technische informatie op www.dbxpro.com