Een goed geluid terwijl je achter je laptop of desktop computer zit dat wil toch iedereen? Schertler, in Nederland vooral bekend om hun versterkers voor akoestisch gitaren, heeft een nieuw eigentijds geluidssysteem ontwikkeld dat er uitziet als een ‘Hamer’, vandaar zij toepasselijke naam ‘Hammer’.

Met dit geluidssysteem, gemaakt volgens een nieuw concept, ervaar je de allerbeste sound terwijl je achter je computer naar je favoriete muziek luistert. Je krijgt HiFi geluidskwaliteit vanachter je buro. Hammer vraagt een minimale ruimte en valt totaal niet op.

Hammer is makkelijk te integreren met zowel Macs als desktop PC’s. Hij heeft twee mid-hoog speakers, horizontaal geplaatst onder je monitor voor een goede stereo spreiding en een verticaal geplaatste woofer aan de rechter zijde. Het bureau waarop hij staat wordt als het ware als een extra klankkast gebruikt.

schertler-hammer-1

 

Hammer is uitgevoerd met analoge versterker modules voor de beste hifi klankkwaliteit en een speciaal crossover circuit. Het systeem heeft een ‘vlak’ en ‘extended’ mode voor een extreme stereo weergave. De behuizing is gemaakt van berken multiplex met een velours-achtige afwerking.

Kijk voor meer informatie op: www.schertler.com

Verkoopprijs: 555,- incl. BTW

Specificaties:

  • Frequentiebereik: 79Hz – 19kHz
  • Max. geluidsdruk: 97dB SPL
  • Audio ingangen: RCA L/R, stereo minijack
  • Regelaars: Aan/uit, volume
  • Woofer:4″, Wide range Tweeter: 2x 2″
  • Vermogen: 40- 60 Watt
  • Afmetingen: 565 x 240 x 205mm

hammer_laptop