Warwick’s motto is ‘Basgitaren, Versterkers & Rock ‘n’ Roll’, als sinds de oprichting van het bedrijf in 1982. Veel bassisten zijn de afgelopen decennia dan ook geïnspireerd geraakt door de klank en bespeelbaarheid van Warwick bassen. Met de nieuwe Warwick Star Bass serie brengt Warwick een mooie Hollow-body basgitaar tegen een aantrekkelijke prijs.

warwick-star-bass

De Star Bass is een semi-hollowbody basgitaar die wat moderne kenmerken combineert met de old-school uitstraling van klassieke basgitaren. Je ervaart zijn ‘vibe’ direct als je hem in je handen neemt. De Star Bass is leverbaar in verschillende kleuren en ook in een prachtige flame-maple sunburst uitvoering. De set-neck is ook gemaakt uit maple hout en heeft een paar fineer strepen aan de zijkant.

Akoestisch heeft deze bas al een lekkere resonerende sound, kun je je voorstellen wat er gebeurt als je in plugt. De 2-delige 3D brug, gecombineerd met de massieve Just-a-Nut III topnut geven hem de stabiliteit die je van een basgitaar in deze klasse mag verwachten.

Ben je op zoek naar een veelzijdige basgitaar met een ‘old school’ vibe? Bezoek dan je favoriete muziekzaak en ga hem zeker eens uitproberen!

Kijk voor meer informatie op: www.warwick.de

Soundcloud demo