De Roland Super UA is een geluidsinterface van de volgende generatie voor Mac en PC. Hij combineert een sound voor audiofielen met een premium constructiekwaliteit en lage latency-performance.

Met native ondersteuning voor zowel 1-bit DSD als 32-bit PCM-playback is de Super UA het neusje van de zalm wat geluidskwaliteit betreft. Drivers met een lage latency zorgen voor vloeiende en efficiënte prestaties in samenwerking met je favoriete DAW. Zijn modulaire ontwerp, welgevormde controls en metalen constructie maken de Super UA zowel een plezier om mee te werken als mooi om naar te kijken.

roland-super-ua-box-set

S1LKi Sound

Of je nu in de studio mixt en edits maakt, of on the road voor uitverkochte zalen speelt: je hebt een geluidsinterface nodig die je muziek met een uitmuntende helderheid en een maximale impact presenteert. Onze nieuw ontwikkelde S1LKi DSP-engine en hoge resolutie DAC’s leveren het nieuwste én allerbeste op vlak van hi-res audio-playback. De hoogwaardige DAC van de Super UA ondersteunt 2.8 MHz/1-bit DSD en 192 kHz/32-bit floating point PCM-playback. Zo kun je (eindelijk) de volledige resolutie van de 32-bit audio-engine van je DAW ervaren. Hoor de allerkleinste aanpassingen en subtielste mixdetails. Op het podium klinken softsynths en achtergrondtracks uitermate perfect, waardoor ook het publiek een blijvende indruk zal ervaren.

super_ua_back_gal

Flexibel Design

Hedendaagse muzikanten en producers zijn vaak onderweg: aan het componeren op een hotelkamer, edits aan het maken op het vliegtuig of thuis aan het mixen. De Super UA werd ontwikkeld met de moderne – en soms mobiele – muzikant in gedachten. Zijn flexibele ontwerp geeft hem de look van een permanent opgesteld studiotoestel, maar dan eentje dat snel en eenvoudig overal mee naartoe genomen kan worden! De Super UA bestaat uit een primaire tabletop-eenheid met twee kanalen TRS I/O- en hoofdtelefoonjacks, plus een afzonderlijke I/O-module die via een stevige kabel verbonden zit. De I/O-module is uitgerust met XLR-aansluitingen om microfoons en studiomonitors op aan te sluiten. De primaire eenheid staat netjes op je werkplek/tafel en beschikt over een grote multifunctionele draaiknop die omcirkeld wordt door leds, samen met verlichte drukknoppen die directe toegang verlenen tot alle vier ingangen, twee monitorsets en twee hoofdtelefoons. Wanneer je ook buiten de studio aan muziek wilt werken, kan de hoofdeenheid losgekoppeld worden van de I/O-module, om te functioneren als een op zich staande dubbele in- en uitgangsinterface met twee hoofdtelefoonaansluitingen. Zo kun je probleemloos je microfoons en monitors in je studio aangekoppeld laten staan, terwijl je de uitzonderlijke performance van de Super UA on the road gebruikt; tijdens een optreden of eender waar het leven je naartoe brengt…

Kijk voor meer informatie op ww.rolandce.com