Sennheiser heeft een naam hoog te houden als het gaat om betrouwbare draadloze systemen. De Sennheiser D1 serie is hier ook weer een prachtig voorbeeld van. Met dit systeem hoef je je alleen maar bezig te houden met je performance en niet met de bediening van het systeem. Je haalt hem uit de doos, sluit hem aan en de D1 stelt zich volledig automatisch in. Hij zoekt een vrije frequentie, koppelt automatisch de zender aan de ontvanger en stelt automatisch het meest optimale volume in. Wat wil je nog meer?

sennheiser-ew-d1-845-draadloze-microfoon

Het Sennheiser D1 Draadloze Systeem werkt op de 2.4GHz frequentie. Er kunnen, afhankelijk van de locatie, tot 15 systemen tegelijk worden gebruikt. De D1 zal constant op zoek gaan naar de meest betrouwbare frequentie en houdt continu een tweede frequentie als backup. Hierdoopr is de kan op uitval nihil.

De zender optimaliseert het volume automatisch. Dus of je nu fluistert of hard schreeuwt, je hebt altijd het maximale rendement in volume. De microfoonsystemen zijn in 4 varianten leverbaar, met een E835, E845, E935 en E945 kapsel.

Verkoopprijzen:

  • Sennheiser EW D1-835S-H Vocal Set 699,- ex. BTW
  • Sennheiser EW D1-845S-H Vocal Set 749,- ex. BTW
  • Sennheiser EW D1-935H Vocal Set 749,- ex. BTW
  • Sennheiser EW D1-945S-H Vocal Set 799,- ex. BTW
  • Sennheiser EW D1-CL1 Instrument Set 649,- ex. BTW
  • Sennheiser EW D1-ME3 Headset 749,- eX. BTW
  • Sennheiser EW D1-ME2H Revermicrofoon 699,- ex. BTW

Kijk voor meer informatie op www.sennheiser.nl

sennheiser-ew-d1-draadloze-gitaarset sennheiser-d1-draadloze-headsetr sennheiser-ew-d1-draadloze-microfoon