De Reloop RP-8000 Straight lijkt op het eerste gezicht een traditionele draaitafel met een rechte toonarm, maar hij is tevens uitgerust met moderne DJ-technologie. De geavanceerde draaitafel kan communiceren met elke MIDI compatibele DJ-software en is geoptimaliseerd voor gebruik met het welbekende pakket Serato. Hiervoor is de direct-drive draaitafel onder andere uitgerust met een Trax Encoder. Deze maakt het mogelijk om door playlists te scollen en deze te laden op het dek. Daarnaast beschikt de RP-8000 Straight over 8 multi-functionele drumpads die in 4 modi kunnen worden gezet.

reloop_rp-8000_straight_01

Voor het creëren en triggeren van CUE-points, een loop-modus, om samples te triggeren en een geheel vrij toewijsbare user-modus. In de dual performance mode kunnen twee modi simultaan worden gebruikt. Wanneer twee modi, zoals cue en loop, gelijktijdig worden ingedrukt, worden de eerste 4 trigger-knoppen toegewezen aan cue-points en de andere 4 knoppen toegewezen aan de loop-modes.

234072_Reloop_BA

De RP-8000 Straight wordt met uw PC of Mac gekoppeld middels de USB-poort aan de achterzijde. Naast controller is de Reloop RP-8000 Straight ook een zeer degelijke platenspeler. Hij beschikt over een zeer robuuste constructie, wat de draaitafel zeer geschikt maakt voor gebruik in clubs. Daarnaast zijn de technische kenmerken net zo verbluffend. Een zeer nauwkeurig, ultra krachtig, quarz gedreven direct-drive systeem. Een hoge resolutie pitchfader (+/- 8%, +/- 16% en +/- 50%) met LCD-scherm. Deze kan tevens de BPM weergeven, ideaal voor beat-matching. Overigens is ook het koppel van de draaitafel in te stellen tussen “Classic” en “HiTorque”. De Skip-Proof Straight Tonearm maakt deze draaitafel ideaal voor de gevorderde scratcher.

Verkoopprijs: 739,- ex. BTW

Website fabrikant: www.reloop.com