De DOD Boneshaker is een distortion pedaal als geen ander. Zoals de naam al doet vermoeden levert het pedaal een volle, zware, diepe en krachtige sound. Het analoge circuit is ontworpen door Black Arts Toneworks. Deze hebben ervoor gezorgd dat het pedaal zich ook perfect leent voor gebruik met zwaardere instrumenten, zoals: 7-snarige gitaren, bariton- en basgitaren.

De klank van de DOD Boneshaker is uitgebreid in te stellen. Zo is hij naast Distortion, Depth en Level-regelaars onder andere voorzien van een 3-bands parametrische equalizer. De Boneshaker is true bypass, zodat het gitaargeluid niet beïnvloed wordt wanneer het pedaal is uitgeschakeld.

Specificaties:

  • Distortion Pedal
  • Circuit Design by Black Arts Toneworks
  • Independent Distoriton, Depth and Level Controls
  • Versatile 3-Band Parametric EQ
  • True bypass
  • 9V Power Supply jack
  • Crisp blue status LED
  • Aluminum chassis
  • Dimensions: 11.88 cm (L) x 6.68 cm (W) x 5.71 cm (H)
  • Weight: ca. 0.453 kg.
  • Input: 6.35 mm jack
  • Output: 6.35 mm jack
  • Power Supply: 9V Alkaline Dry Battery or Optional Power Supply

Kijk voor meer informatie op www.dod.com

Prijs: Nog niet bekend.

dod_boneshaker_right_originaldod_boneshaker_original

dod_boneshaker_left_side_original dod_boneshaker_right_side_original