De BOSS BB-1X Bass Driver is een hoogwaardige effectpedaal die ontworpen werd om je basklank vet en pittig te maken. De BB-1X is veel meer dan een standaard compact baspedaal. Hij gedraagt zich als een voorversterker (pre-amp): een cruciaal ingrediënt om een kwaliteitsklank te kunnen creëren. Hij registreert de essentie en de subtiele nuances van je bas, versterker en speelstijl én benadrukt de beste karakteristieken ervan.

 

 

De BB-1X is veel meer dan een standaard compact baspedaal. Hij gedraagt zich als een voorversterker (pre-amp): een cruciaal ingrediënt om een kwaliteitsklank te kunnen creëren. Hij registreert de essentie en de subtiele nuances van je bas, versterker en speelstijl én benadrukt de beste karakteristieken ervan. Door gebruik te maken van de nieuwste MDP-technologie van BOSS, is de BB-1X in staat om een brede waaier superieure sounds te leveren; van natuurlijke cleane tonen, tot stevige distortion. Hij past zich aan en reageert op eender welke speelstijl of klankregister, maar verliest nooit de body en de basisklank van je instrument. De natuurlijk klinkende distortion van de BB-1X behoudt tot in de kleinste details de hoge definitie en de dynamiek van je sound.

Low-, High- en Drive-knoppen voorzien een extreem breed scala aan klankcreatie-opties. Die bedieningsknoppen geven niet alleen extra vorm aan de geluidsfrequenties, maar veranderen eveneens de karakteristieken van je klank. De Line Out-jack van de BB-1X gaat veel verder dan een standaard DI-uitgang. Hij kan je nieuwe en verbeterde klank rechtstreeks (direct) naar het grote publiek brengen via een PA-systeem. De ‘1X’ in de naam van de BB-1X staat voor de premiumlook, de geweldige sound en de natuurlijke feel van het pedaal. Of je nu je standaardklank wilt definiëren of je sound wat extra pit wilt geven voor solosessies: de BB-1X Bass Drive is een must-have voor élke moderne bassist.

Lees meer op www.rolandce.com:

boss-bb1x-bass-driver