De uitgebreide lijn van Shure PG ALTA™ microfoons bevat een oplossing voor elke specifieke geluidssituatie en is de perfecte instap tot de uitstekende techniek van Shure. PG Alta microfoons zijn gemakkelijk in gebruik en een uitstekende keuze voor beginnende muzikanten, met dit assortiment is het mogelijk om vanaf het begin te klinken als een professional.

Shure heeft zijn PG-serie microfoons een update gegeven en zijn nu voorzien van een industrieel ontwerp. Ook bevat de serie nieuwe modellen zoals de PGA98H voor blaasinstrumenten en de PGA98D voor drums.

Het PG Alta assortiment bevat twee microfoons speciaal voor vocalisten. De PGA48 is een robuuste microfoon voor spraak en karaoke-toepassingen, terwijl de PGA58 is ontworpen voor lead en backing vocals, met een karakteristiek geluid geïnspireerd door de legendarische SM58.

Andere microfoons in deze serie zijn speciaal op maat gemaakt voor instrumenten. De PGA57 is ontworpen voor de elektrische gitaar en bas, terwijl de PGA81 zich richt op gebruik met een akoestische gitaar of violen, maar is ook geschikt als overhead voor instrument opname. De nieuwe PGA181 is een veelzijdige instrumenten microfoon, bijvoorbeeld piano en ensembles, te gebruiken in live- of opname-toepassingen. De PGA98H is speciaal ontwikkeld voor het reproduceren van live geluid of het opnemen van houtblazers, koperblazers en saxofoons.

Voor de drummers en percussionisten is er de PGA52 voor kick drums en de PGA56 voor snares en toms. De nieuwe PGA98D bevat een flexibele zwanenhals voor eenvoudige positionering en is een veelzijdige optie voor drums en percussie in live- of opname-toepassingen.

Drummers kunnen ook een complete PG Alta kit kopen met daarin alles wat nodig is voor het opnemen van drums. De PGADRUMKIT4 bevat een PGA52, twee PGA56s en één PGA57, inclusief klemmen en kabels. De grotere PGADRUMKIT6 bevat één PGA52, twee PGA56s, één PGA57 en twee PGA81s, met klemmen en kabels.

Als laatste is er de PGA27, een zeer gevoelige microfoon voor audio-opname thuis. Te gebruiken voor het vastleggen van vocalisten en instrumenten met veel details en precisie.

Kijk voor meer informatie op www.shure.nl

Shure PGA58 Microfoon

shure-pga58-microfoon

Shure PGA57 Microfoon

shure-pga57-microfoon

Shure PGA81 Microfoon

shure-pga81-microfoon

Shure PGA56 Microfoon

shure-pga56-microfoon

Shure PGA52 Microfoon

shure-pga52-microfoon

Shure PGA27 Microfoon

shure-pga27-microfoon

Shure PGA98 Microfoon

shure-pga98-microfoon