De Palmer PDI03 Speaker Simulator is een professionele passieve DI-box voor gitaarversterkers. Hij heeft een frequentie-gecompenseerde  gebalanceerd uitgang om hem rechtstreeks met een mixer te verbinden (live of in de studio). De PDI03 maakt gebruik van microfoons in live- en studio situaties overbodig.

Deze DI is gemaakt naar de wensen van Joe Bonamassa. De JB schakelaar brengt het uitgangssignaal naar een maximum waardoor hij ‘Right In your face’ gaat klinken. De dubbel speaker simulatie filters zijn zorgvuldig gekozen zodat hij de klank van klassieke en moderne luidsprekers en cabinets goed simuleert.

De PDI03 kan ook worden gebruikt voor het toevoegen van specifieke speaker klanken aan pre-amps of bij direct-recording. dankzij het stevige metalen chassis en de Amphenol connectoren kun je hem zonder problemen jaar in jaar uit mee het podium op slepen.

Verkoopprijs: 199,- Euro Incl. BTW

Kijk voor meer informatie op www.palmer-germany.com

 

 

 

palmer-pdi03-joe-bonnamassa-di-2

palmer-pdi03-joe-bonnamassa-di-5 palmer-pdi03-joe-bonnamassa-di-1 palmer-pdi03-joe-bonnamassa-di-4 palmer-pdi03-joe-bonnamassa-di-3