De Numark N-Wave 580 is een actieve 2-weg monitor die een indrukwekkend geluid voor DJ’s en multimedia-applicaties biedt. Groot genoeg voor een rijke bas en heldere hoge tonen maar toch klein genoeg voor gebruik in kleinere ruimtes.

N-Wave580_angle_NL

De N-Wave 580 is uitgerust met een 1″ silk dome tweeter die versierd is met een stijlvolle blauwe LED-verlichting. Een 5 1/4″ lage frequentie driver zorgt voor de juiste bass boost. De geïntegreerde versterker heeft een actieve crossover en levert 80 watt uitgangsvermogen voor een kristalhelder geluid. Dankzij de magnetische afscherming wordt zelfs in kleine ruimtes ruis door externe apparaten vermeden.

Kenmerken Numark N-WAVE 580

 • Actieve Nearfield Monitor ideaal voor thuis DJ setups.
 • Volumeregeling aan de voorzijde
 • 1″ silk dome tweeter met blauwe LED-verlichting
 • 5″ lage-frequentie driver
 • Elektronische crossover die nauwkeurig het inkomende hoog -en laag verdeelt.
 • Hi-Fi versterker met 80 watt uitgangsvermogen
 • Massieve MDF behuizing
 • Audio-ingangen: 2 x RCA en 2 x 6,3mm Jack
 • Magnetisch afgeschermd
 • Frequentiebereik: 55 Hz – 20 kHz
 • Universele voeding

Ook de N-Wave 360 actieve desktop luidspreker weet met een rijk geluid te overtuigen in kleine ruimtes. De 2-weg monitor wordt geleverd met een 1″ silk dome tweeter en een 3″ woofer. De geïntegreerde versterker levert de speaker een vermogen van 60 watt.

nwave360_600

Voor een ongestoorde ervaring zijn de luidsprekers magnetisch afgeschermd tegen storingen. Het regelen van het volume is eenvouding door de regelaar die zich aan de voorzijde van de behuizing bevind en de basreflexbuis zorgt voor een extra bass.

Numark N-Wave 360:

 • Nauwkeurige Monitor voor thuis DJ setups
 • Volumeregeling aan de voorzijde
 • 1″ silk dome tweeter met blauwe LED-verlichting
 • 3″ lage-frequentie driver
 • Nauwkeurige crossover
 • Hi-Fi versterker met 60 watt uitgangsvermogen
 • Massieve MDF behuizing
 • RCA audio-ingangen
 • Magnetisch afgeschermd
 • Frequentiebereik: 80 Hz – 20 kHz
 • Universele voeding