Cameo Light is het snelst groeiende merk op gebied van lichtapparatuur van de afgelopen 2 jaar. Het assortiment, dat begon met LED licht en effectapparatuur in het wat lager geprijsde segment wordt met de nieuwe Flat Pro SpotiX uitgebreid in het wat hogere prijssegment.

De Cameo Flat Pro Spotix 7 is een compacte, vlakke PAR spot met RGB kleurmix voor professioneel gebruik. Zeven 30 watt COB LEDs zorgen voor naadloze kleurovergangen met een licht spreidingshoek van 30 graden en 7000 lux lichtopbrengst. Hij kan in DMX mode worden bediend in 2-channel, 3-channel 1, 3-channel 2, 4-channel, 6-channel. hij is uitgerust met diverse programma’s en kan stand-alobe, als slave of master worden gebruikt. Verkoopprijs 650,- EURO INCL. BTW

CLFLATPROSP7-f1


De Cameo Flat Pro Spotix 4 is een compacte, vlakke PAR spot met RGB kleurmix voor professioneel gebruik. Vier 30 watt COB LEDs zorgen voor naadloze kleurovergangen met een licht spreidingshoek van 30 graden en 3800 lux lichtopbrengst. Hij kan in DMX mode worden bediend in 2-channel, 3-channel 1, 3-channel 2, 4-channel, 6-channel. hij is uitgerust met diverse programma’s en kan stand-alobe, als slave of master worden gebruikt. Verkoopprijs 490,- EURO INCL. BTW

CLFLATPROSP4-f1

Kijk voor meer informatie op www.cameolight.com