Op zoek naar wat voer voor je basgitaar? Aguilar introduceert de Fuzzistor, een fuzz pedaal voor basgitaar. De Fuzzistor levert de diepe gekleurde sound waar Aguilar pedalen bekend om staan. Met dit pedaal breng je de 70-er jaren terug op het podium.

aguilar-fuzzistor-fuzz-pedaal-bas

De Aguilar Fuzzistor heeft een klassieke silicone transistor distortion met volledige controle over balans tussen het cleane en fuzz geluid (BLEND), de hoeveelheid FUZZ, van subtiel tot extreem en LEVEL voor het aanpassen van de gain. De TILT EQ verandert de harmonische structuur.

Speciale kenmerken zijn:

  • Silicone transistor distortion
  • Intuitieve vierknops bediening
  • Gig-saver bypass (het signaal blijft bestaan, ook al raakt (of is) je batterij leeg)
  • Voeding via een 9 volt batterij of universele adapter (optioneel)
  • Zeer stevige stalen constructie

Website van importeur: www.aguilaramp.com

Importeur voor de Benelux: AB Music | www.abmusic.be