Gebouwd voor de eeuwigheid, de Palmer PAN16 8-kanaals DI-Box

Wanneer veel apparaten met ongebalanceerde uitgangen met een mixer worden verbonden, zoals bijvoorbeeld keyboard setups, zijn meervoudige DI-boxen de juiste oplossing. In plaats van een stapel losse DI’s te gebruiken heeft Palmer de PAn16 ontwikkeld, een handige rack unit voor live of in de studio met 8 onafhankelijke DI-kanalen. veel handiger en veel voordeliger als losse DI’s!

Palmer_PAN16_1

 

Een speciaal extra van de Palmer PAN16 is dat hij een maximum van 16 ingangen heeft wat mogelijk wordt gemaakt door deMERGE functie. Hij schakelt de parallel uitgang van een kanaal als een additionele input en voegt beide signalen samen tot een Mono SUM. Met twee PAD schakelaars kun je kiezen voor 10, 20 of 30dB onderdrukking. De aarde-lift schakelaar ontkoppelt de aardelijn wat aardlussen voorkomt.

De XLR uitgangen van de PAN16 zijn elektrisch geïsoleerd en gebalanceerd door een transformator. De impedantie is ingesteld op 600 Ohm, het frequentiebereik van de PAN 16 is 10HZ – 40kHz. Aan de achterzijde van het apparaat zijn nog 8 parallelle lijn uitgangen (6.3mm jack) aanwezig.

Ben je op zoek naar een betaalbaar alternatief voor 8 losse DI-boxen? Kijk dan eens naar de Palmer PAN16.

Verkoopprijs: 298,- incl. BTW

Kijk voor meer informatie op deze pagina.