Van het duitse OKKO verschijnt er maar zelden een nieuw produkt. Dat komt omdat Heiko Lauenroth, de man achter de OKKO ontwerpen, niet over een nacht ijs gaat, maar net zo lang experimenteerd en tweakt totdat hij 100% tevreden is met het eindresultaat en daarbij gebruikmakend van de beste onderdelen. Aan het eind van 2014 komt OKKO nu met maar liefst 2 nieuwe pedalen die zeker weer flink wat stof zullen doen opwaaien.

OKKO BLACK BEAST Fuzz/Distortion  voor Bas en Gitaar

okko-black-beast-effectpedaal

Deze OKKO doet zijn naam eer aan, want een beest is het. Het is een Distortion / Fuzz pedaal uit de überklasse met maar één doel : zorgen dat je gehoord wordt. Maar dan wel op een manier die de luisteraar kan bekoren. Direct valt op dat het distortion gedeelte veel gain levert met veel sustain. Moeiteloos controleer je feedback wanneer je het nodig hebt. Met de actieve BASS en TREBLE regelaars bepaal je in een handomdraai je favoriete sound.

Met de unieke KAPUTT control krijg je een FUZZ die niet gebaseerd is op de klassieke fuzzen die je kent. Het klinkt groter, gemener, lekkerder.

Verkoopprijs € 199,- inkl btw.

OKKO V.I.B. Variable Input Buffer

okko-v-i-b-effectpedaal

Elke pedalboard gebruiker weet (of zou moeten weten) dat de impedantie en capaciteit in grote mate je geluid beïnvloed. Maar hoe weet je hoe verschillende combinaties van deze twee parameters het beste werkt op jouw pedalboard ?

Daarvoor is deze V.I.B. (Variable Input Buffer) gemaakt. Het stelt je in staat 6 standen voor zowel de impedantie als de capaciteit in te stellen en te combineren. De V.I.B. is uitgevoerd met een mechanical true bypass voor A/B vergelijkingen en voor het geval je vintage fuzz pedaal liever geen buffer ziet.

Dit unieke OKKO V.I.B. pedaal is een welkome aanvulling op elk serieus pedalboard.

Verkoopprijs € 149,-. inkl btw.