Mixcraft 7 is een krachtige alles-in-een muziek productie en multitrack recording workstation met duizenden loops en tientallen audio effecten en virtuele VST instrumenten. Maak opnames, arrangeer loops, remix tracks, noteer muziek en bewerk video’s…

Maak audio opnames, arrangeer loops, maak remixes en bewerk zelfs videos. Mix en master vervolgens het geheel en creëer je eigen professionele productie. Beklim nu ook het podium en gebruik automatisch gesynchroniseerde, non-stop audio -en MIDI clip grooves die je kunt bedienen met de geheel nieuwe “Live Mode”.

Transformeer je computer in een professionele muziek productie studio, of steel de show “on stage”!

mixcraft_main_image

Je eigen creativiteit is de enige limiet

Laat je creativiteit spreken met een onbeperkt aantal tracks, geluiden, effecten en virtual instruments! Ontdek de kracht van 64-bit met volledige 32-bit en 64-bit compatibiliteit. Dankzij Mixcraft’s geavanceerde technologie ben je zelfs in staat om 32-bit en 64-bit instrumenten en effecten gelijktijdig te gebruiken (alleen in 64-bit versie). Bewerk moeiteloos clips en digitale audio zodat het perfect past in jou compositie dankzij de meest krachtige en best klinkende time-stretch en pitch shift technology verkrijgbaar.

Live Mode

Beklim het podium en gebruik automatisch gesynchroniseerde, non-stop audio -en MIDI clip grooves die je kunt bedienen met de geheel nieuwe en flexibel inzetbare “Live Mode”.
Creëer je eigen mix of mash-up met audio warping en song slicing. In combinatie met een Novation Launchpad , een MIDI controler of zelfs het toetsenbord van de computer manipuleert je je het Live Mode paneel en kun je zelfs mee jammen met Mixcraft’s virtuele instrumenten.

MIDI bewerken en muzieknotatie

Het maken van je eigen beats, patroontjes en bladmuziek was nog nooit zo eenzoudig. Bouw zelf in een handomdraai je eigen beats met de super creatieve step/sequencer. Creëer en bewerk je opnames met de krachtige piano roll editor. Gebruik de muziek notatie editor om noten te schrijven, te bekijken, te publiceren en te printen met een professioneel ogend resultaat.

MC7-screen-plug-ins

Wil je Mixcraft eerst uitproberen? Ga dan naar deze pagina en download een gratis testversie!

Prijzen:

Mixcraft 7 Download versie Eur. 89.95

Mixcraft 7 Pro Studio versie Eur. 164,95

Distributie: KBSBV | www.kbs-online.nl | tel.: 0184-611341