Worstel je er op het podium ook altijd mee om een microfoon in goede positie voor je versterker te krijgen. Natuurlijk kan het met een microfoonstatief, maar dat staat eigenlijk altijd in de weg. The Wishbone Factory komt met een eenvoudige, maar zeer doeltreffende oplossing!

the-hook-microfoonhouder

 

 

The Hook is een zeer inventieve houder die je onder de handgreep van je gitaarcombo of tussen je top en cabinet plaatst. Hij is voorzien van een rubberen mantel waardoor hij niet gaat rammelen als je het volume van je versterker wat open draait. Aan het uiteinde van de beugel bevindt zich een microfoon arm die je kunt verstellen.

Je draait de klem van je eigen microfoon op de houder en hij is klaar voor gebruik. Afhankelijk van de grootte van je versterker kun je de microfoon arm in hoogte aanpassen zodat je microfoon precies midden voor de speaker van je versterker kan worden geplaatst. De meest geniale dingen zijn eenvoudig, en dat blijkt maar als te meer met deze microfoon houder van The Wishbone Factory.

Voor meer informatie: 

Importeur voor Nederland: MusiFacts – Terneuzen | Tel.: 0115-785010 | www.musicfacts.com

Details:

the-wishbone-hook--_4_-317-p the-wishbone-hook--317-p the-wishbone-hook--_2_-317-p