Shure onthult de PSM®300, Stereo Personal In-Ear Monitor Systemen.

De Shure PSM®300 bevat de precisie en zuiverheid van stereo, heeft 24-bit Digital Audio Processing en biedt volledige controle over de persoonlijke mix. Dankzij de interface van de PSM300 systemen, één systeem op instapniveau en één professioneler systeem, kan iedere gebruiker gemakkelijk een eigen monitoring mix creëren. Zelfs artiesten zonder ervaring met personal monitoring kunnen zelfverzekerd gebruik maken van PSM300.

 

PSM300 is beschikbaar in twee systeem configuraties. Het basissysteem is het PSM300 Stereo Personal Monitoring System en bevat SE112 Sound Isolating™ Earphones. Dit systeem levert gedetailleerde 24-bit Digital Audio Processing en een betrouwbaar draadloos bereik tot 90 meter. De gepatenteerde Audio Reference Companding technologie zorgt voor zuivere audio, zeer weinig ruis en voorkomt signaal uitval. Gemakkelijk in bediening en configuratie, PSM300 scant en selecteert het meest optimale kanaal met één druk op de knop.

Shure PSM300 P3TR112GR Systeem:

  • P3T Draadloze Zender
  • P3R Bodypack Ontvanger
  • SE112 Sound Isolating Earphones

Verkoopprijs: 776,67 Euro incl. BTW

shure-P3TR112GR-in-ear-monitor-systeem

Het PSM300 Premium Stereo Monitoring System heeft dezelfde voordelen als het basissysteem maar bevat de SE215 Sound Isolating™ Earphones en heeft een robuuste aluminium bodypack-ontvanger. Optioneel is de SB900 lithium-ion oplaadbare batterij.

Shure PSM300 P3TRA212CL Systeem:

  • P3T Draadloze Zender
  • P3RA Bodypack Ontvanger
  • SE215 Sound Isolating Earphones

Verkoopprijs: 887,78 Euro incl. BTW

shure-P3TRA215CL-in-ear-monitor-systeem

De verschillende componenten van PSM300 zijn ook los verkrijgbaar.

“PSM300 richt zich op de semiprofessionele gebruikers van in-ear monitor systems, terwijl het PSM200 systeem zich richt op startende gebruikers,” zegt Wolfgang Bilz (Senior Product Manager, Shure EMEA). “Beide producten vullen elkaar aan en bedienen hierdoor Retail en professionelere markten.”

De PSM300 systemen en individuele componenten zijn beschikbaar vanaf 1 november 2014.

Kijk voor een uitgebreide produktpresentatie op deze pagina: www.shure.nl/psm300