Vanaf nu hoef je geen genoegen meer te nemen met slechte audiokwaliteit van ingebouwde laptop speakers en dock systemen. Geen kabels meer die je bureau of kamer rommelig maken. De Nocs NS2 Air Monitor is een hifi oplossing van hoge kwaliteit in een robuuste behuizing, waarmee mindere systemen overbodig worden.

Airplay, Bluetooth en Spotify Connect zorgen ervoor dat je draadloos muziek kunt streamen door je hele huis. En omdat Apple Lossles audio wordt gebruikt tusen de streaming bron en de NS2, klinkt je muziek altijd perfect, precies zoals de artiets het bedoeld heeft. Een diepe, accurate bas, uitgebalanceerd midden en kristalheldere hoge tonen geven de NS2 een rijke, natuurlijk sound die nooit zal gaan vervelen.

De NS2 is ontworpen in Stockholm met een minimalistisch design en klinkt geweldig en ziet er goed uit in om het even welke omgeving. Elk component, van de handgebouwde en met rubber beklede MDF behuizingen tot de kevlar woofers en silk dome tweeters is zeer doordacht ontworpen en uitgevoerd voor een superieure duurzaamheid en sound. De NS2 is leverbaar in 7 verschillende moderne kleuren.

nocs_ns2_air_monitors_e

Airplay

Met Airplay kun je draadloos muziek streamen door je hele huis. De music streamt naar de NS2 met Apple Lossless audio, zodat je de muziek hoort zoals hij bedoeld is – zonder fouten of compressie. De Airplay technologie is geïntegreerd in de NS2, waarmee je hele muziekbibliotheek beschikbaar is – elk liedje, elke playlist – in elke kamer en op elk gewenst moment.

nocs_ns2_air_monitors_b

Bluetooth

De NS2 monitors zijn Bluetooth compatible, waardoor je de muziek kunt afspelen vanaf elk buetooth apparaat. Stream de muziek rechtsreeks vanaf je iOS of Android apparaat, laptop of PC naar de NS2 monitors. Ongeacht de bron zorgen de NS2 Air monitors altijd voor een geweldige sound.

nocs_ns2_air_monitors_d

Spotify Connect

Alles van Spotify, standaard ingebouwd. Spotify is de meest populaire muziek streaming service ter wereld. Als je je abonneert op Spotify Premium, kun je je muziek controleren vanaf de smartphone of tablet. Omdat Spotify is ingebouwd in de speaker, kunn je nog steeds bellen of andere apps gebruiken – de muziek gaat gewoon door.

nocs_ns2_air_monitors_f

Specificaties:

 • Actieve speakers met airplay technologie, bluetooth en spotify ingebouwd
 • Award winnende sound
 • Diepe, accurate bas, uitgebalanceerd midden en kristalheldere hoge tonen
 • Handgebouwde MDF behuizing met rubber coating
 • 3 inch kevlar woofers met dubbele magneten, 3/4 inch silk dome tweeter en Class D versterker met 32 bits DSP
 • Aux input om ook audiobronnen aan te sluiten die geen mogelijk hebben voor draadloos streamen
 • 80 watt piek vermogen
 • Frequntiebereik van 60 Hz tot 22 kHz
 • Signaal/ruisverhouding > 85 dB
 • THD < 0.15%
 • Crosstalk < 50 dB
 • Formaat: 160 x 110 x 140 mm (H x B x D)

nocs_ns2_air_monitors_c

De Nocs NS2 Air Monitors zijn naar verwachting leverbaar vanaf 6 oktober. Meer info is te vinden op de Nocs website.