Met de Line 6 Sonic Port VX is het vanaf nu mogelijk om overal professionele opnames te maken, waar de inspiratie ook toeslaat. De gitaar/bas input heeft een dynamisch bereik van 120 dB voor een onvergelijkbaar goede sound en het beste dynamische bereik in deze prijsklasse. Via de stereo lijningang kun je toetsen, drumcomputers, DJ mixers en andere bronnen opnemen. Ook zijn er stereo en mono mics met professionele preamps ingebouwd. En door de 1/4 inch stereo jack outputs kun je de Sonic Port VX zonder problemen aansluiten op een set studiomonitors om zo je mixen te perfectioneren. Met de Sonic Port VX Is de hele wereld een opnamestudio!

line6_sonic_port_VX_3

Naadloze integratie met iOS, Mac en PC

De Sonic Port VX is volledig compatibel met iOS, de Mac en de PC. Je kunt je kunt je muziek dus maken op elk apparaat, op elke gewenste locatie. Sluip stiekem een kathedraal binnen en neem galmende vocalen direct op je iPad op. Stel je drumstel op in een trappenhuis. Voeg thuis in je homestudio de oveige tracks op en klaar is je song. De Sonic Port VX heeft een Lightning kabelaansluiting, dus je kunt allerlei audio-apps op je iOS apparaat gebruiken met de Sonic Port VX – Mobile POD, Garagaband en elke andere Core Audio compatible app.

line6_sonic_port_VX_1

Legendarische Line 6 gitaar klanken

Wat krijg je er als je een geweldige audio interface combineert met Line 6’s legendarische gitaarsounds? Simpelweg de beste manier om gitaar en bas op te nemen! de Mobile POD app geeft je meer dan 10.000 presets van allerlei artiesten, en geeft je tevens de mogelijkheid om je eigen souhnd te maken met 32 versterkermodellen, 16 effecten en 16 speakersimulaties.

line6_sonic_port_VX_5

Overzicht van de belangrijkste kenmerken:

 • 2 in/2 out audio interface met 24 bit/48 kHz kwaliteit
 • Ingebouwde stereo en mono microfoons met 45 dB gain
 • 1/4 inch gitaar/bas input met 120 dB dynamisch bereik
 • 1/8 inch lijninput voor bijvoorbeeld toetsen, drumcomputers etc.
 • 1/4 inch uitgang voor aansluiten van studio monitors
 • 1/8 inch koptelefoonuitgang
 • Zero latency monitoring
 • Compatible met iOS, Mac en PC
 • Naadloze samenwerking met Core Audio apps zoals Garageband
 • Compatible met Line 6 Mobile POD app
 • Bus powered met lage stroombehoefte
 • Optionele USB poweradapter kan tegelikertijd stroom leveren voor de Sonic POrt VX en het aangesloten iOS apparaat
 • Wordt geleverd met tafelstandaard en adapter voor microfoonstandaard
 • 1/4 inch bus voor het bevestigen op nagenoeg elk camerastandaard

Compatibel met:

 • iPhone 5, 5c en 5s
 • iPad Air, iPad mini met Retina display, iPad 4, iPad mini
 • iPod touch (5e generatie)

Video