De Focusrite iTrack Pocket is een portable stereo microfoon voor Youtube performers. De Focusrite iTrack Pocket is een zeer handig en compact apparaat om eenvoudig video’s met een superieure audiokwaliteit vast te leggen via een iPhone. Hiervoor is het apparaat uitgerust met een hoogwaardige stereo microfoon en een gitaar-ingang met ingebouwde versterker simulatie.

De iTrack pocket wordt geleverd inclusief de Impact recording app van Focusrite. De gebruiksvriendelijke app maakt opnemen tot kinderspel. Kies de gewenste effecten, druk op opname en master deze na afloop in luttele seconden. Vervolgens is de opname rechtstreeks te uploaden naar You-tube voor die online hit!

Het apparaat heeft een ingebouwde stand voor de iPhone. Eenmaal aangesloten via de Lightning connector voorziet de iPhone de iTrack Pocket van stroom.

Kijk voor meer informatie op: www.focusrite.com

Advies Verkoopprijs: 113,- Euro (ex. BTW).

focusrirte-itrack-pocket-1 focusrirte-itrack-pocket-2 focusrirte-itrack-pocket-3 focusrirte-itrack-pocket-4