Cymatic Audio kondigt de uTrack24 aan, een 24-in/24-uit recorder/speler en interface. Op de uTrack24 heb je beschikking over 24 gebalanceerde in- en uitgangen op basis van 25-pins D-Sub connectoren.

24-Kanaals MultiTrack Recorder

De U-Track 24 kan worden gebruikt als een 24-kanaals digitale recorder. Je kunt direct een harddisk op de uTrack24 aansluiten waarmee het een self-supporting systeem wordt. Met de interne DSP mixer kan een stereo mix van alle 24 kanalen worden afgeluisterd m.b.v. de hoofdtelefoon aansluiting aan de voorzijde. De mixer biedt regeling voor volume, mute, panning en solo. Met de 24-segment hardware LED-meter is het ingangsvolume af te lezen, je hebt dus totaal geen extra mixer nodig.

cymatic-utrack-24-recorder-player-interface-copy

 

24-Kanaals MultiTrack Player

Met de uTrack24 zijn 24 audio tracks simultaan af te spelen. ideaal voor ‘virtuele sound checks’ of het afspelen van background tracks. Hij is tevens in staat om Standaard MIDI Files af te spelen. Met een gratis te downloaden editor  zijn eenvoudig playlists samen te stellen waarbij je onder andere kunt aanpassen: pause tussen de tracks; toekennen van audiofiles naar specifieke uitgangen; creëren van setlists;  start/stop afspelen vanaf het frontpaneel, en veel meer..

cymatic-utrack24-achterzijde

24-Input/24-Output Audio Interface

De uTrack24 werkt als een 24×24 audio interface met 24-bit/96kHz audio kwaliteit. Hij beschikt over controlroom en hoofdtelefoon uitgangen, ideaal voor in de studio, met onafhankelijke volumeregeling. De uTrack24 is compatible met MAC OS X, Windows en iOS.

Advies verkoopprijs 888,- incl. BTW / Bij dealers te koop voor 799,- incl. BTW

Kijk voor meer informatie op: www.cymaticaudio.com