De Focusrite iTrack Dock Studio Pack is een complete en compacte opnamestudio voor de iPad en iPad mini™s voorzien van een Lightning-aansluiting. De bundel bevat alle onderdelen om eenvoudig en snel opnames te maken op het kwaliteitsniveau waar Focusrite om bekend staat. De set bestaat uit een Focusrite iTrack Dock, een grootmembraan condensatormicrofoon, een gesloten hoofdtelefoon en een hoogwaardige XLR kabel.

focusrite-itrack-dock-studio-bundel

De iTrack Dock is uitgerust met twee Focusrite microfoon preamps met 48V fantoom uit de Scarlett serie en dezelfde hoge kwaliteit AD/DA converters. Naast de preamps zijn er ook twee lijningangen en een instrumentingang voor (bas)gitaar. Erg handig is en USB-poort aan de achterzijde om een MIDI-controller te koppelen en tevens te voorzien van voeding.

Er zijn aparte monitor- en koptelefoonuitgangen, beide van hoge kwaliteit met zero-latency monitoring. De iTrack Dock werkt met alle Core Audio Apps waaronder Focusrite Tape, Garageband, Cubasis en Auria.

Levertijd: Medio September 2014

Advies Verkoopprijs: 348,- excl. BTW

Kijk voor meer informatie op: www.focusrite.com