De BOSS RC-1 is Rolands’ nieuwste, eenvoudigste en meest gebruiksvriendelijke Loop Station ooit. Je zult er veel plezier aan beleven.!

Sinds de RC-20 Loop Station in 2001 voor het eerst verscheen, nam BOSS het voortouw door voortdurend nieuwe loopingproducten op de markt te brengen. Ook al werden deze toestellen doorheen de jaren overvloedig gebruikt en geapprecieerd door tal van bekende loopartiesten en -performers, toch is BOSS er vandaag in geslaagd om een nog makkelijkere en budgetvriendelijkere oplossing te ontwikkelen.

De Boss RC-1 is een rechttoe rechtaan-loopmachine met een eenvoudige bediening. Ervaar instant loopingplezier wanneer je opneemt, afspeelt, overdubs creëert en loops ongedaan maakt of herhaalt. En dat allemaal via een compacte BOSS-stompbox. Uiteraard behoudt de RC-1 de BOSS-kwaliteit en -performance die muzikanten van over de hele wereld verwachten en waar ze op vertrouwen.

Op het paneel aan de bovenkant zit een nieuwe innoverende loopindicator die bestaat uit een 24-delige LED-opstelling in cirkelpatroon.  Zo kun je snel en makkelijk de huidige status van de Rec/Overdub/Play-modi bepalen.

Met een maximum stereo-opnametijd van 12 minuten is de Boss RC-1 in staat om eender welke uitgebreide performance op te nemen die je kunt creëren of bedenken!

Roland RC1, Roland RC-1 loopstation,, looper pedaal

De stereo in/out-jacks kunnen samen gebruikt worden met stereo-effecten en versterkers. Daarnaast maken ze het ook mogelijk om stereo-instrumenten zoals synthesizers aan te sluiten.

Andere handige features zijn onder meer de mogelijkheid om op batterijen of via een AC-adpater te functioneren én handige compatibiliteit met externe voetschakelaars, voor extra flexibiliteit.

De RC-1 is een geweldige partner om van alle aspecten van het loopen te genieten!

  • Rechttoe rechtaan en eenvoudig te bedienen
  • Nieuw ontworpen loopindicator toont de huidige loopmodus (Rec/Overdub/Play)
  • Werkt op één alkalische 9-volt batterij (levensduur batterij bedraagt ongeveer 4,5 uur)
  • Kan gebruikt worden met een optionele AC-adapter (PSA-serie: afzonderlijk verkocht)
  • 12 minuten stereo-opnametijd
  • Stereo-ingangen en -uitgangen

Kijk voor meer informatie op: www.rolandce.com