Wat wil je nog meer: een kwartetspel dat er geweldig uitziet, dat leuk is om te spelen en waar je ook nog wat van opsteekt! Het Notenkwartetspel maakt je op een speelse manier vertrouwd met noten, rusten, sleutels en andere tekens uit het notenschrift. Een geweldig spel voor kinderen die net zijn gaan spelen of al langer met hun instrument bezig zijn, voor iedereen die van muziek houdt, en natuurlijk voor iedereen die graag kwartet – ook als je geen noten leest!

notenkwartetspel_display_1

 

Met plezier

Leren gaat sneller als je er plezier in hebt. Het noten kwartetspel helpt daarbij. Door de speelse vormgeving is het kwartet net zo leuk voor kinderen die niet met muziek bezig zijn. Het inspireert kinderen zelfs om muziek te gaan maken!

Dorine Wiersma, de bedenker van het spel, studeerde aan het conservatorium en was 25 jaar lang werkzaam als docent gitaar op diverse muziekscholen. Zij gaf les aan talloze jonge kinderen en gebruikte humor en spel om haar leerlingen de beginselen van het muziekschrift bij te brengen. Dat was de inspiratie voor dit notenkwartetspel.

Verkoopprijs: 7,95

Waar te koop? Verkrijgbaar bij boek- en muziekwinkels maar ook online.