Op de KOBA beurs, 20 mei 2014 in Seoul, introduceerde Shure de QLX-D Digitaal Draadloos Systeem. Dit systeem levert uitzonderlijke prestaties met transparante 24-bit digitale audio. Shure kondigt aan dat deze systemen, verkrijgbaar in verschillende bodypack en handheld sets, in de Benelux leverbaar zijn vanaf medio augustus.

Shure QLX-D Digitaal Draadloos zendt nauwkeurig geluid met een hoge, vlakke frequentierespons. De automatische kanaal scan en IR synchronisatie van het systeem maken het vinden en toewijzen van een open frequentie snel en eenvoudig. Ideaal voor live sound evenementen, installaties bij bedrijven en overheidsinstellingen, academische instellingen, kerken, hotels en muziek podia. De solide RF prestaties van QLX-D zorgt ervoor dat gebruikers met vertrouwen het systeem kunnen inzetten in uiteenlopende situaties.

shure-qlx-d-wireless-gitaar-systeem

“Dit systeem is ongelofelijk verfijnd en levert ongelofelijke draadloze audio prestaties. Het heeft uitstekende spectrum efficiëntie en frequentie banden tot 72 MHz. Hierdoor zijn QLX-D gebruikers in staat om meer kanalen in de lucht te hebben dan bij andere draadloze systemen in deze klasse”, zegt Erik Vaveris, Wireless Category Director bij Shure. “QLX-D maakt van dezelfde technologie als onze high-end digitaal draadloze systemen in een betaalbaar pakket met een complete feature set.”

Met een compleet metalen constructie is QLX-D ontworpen om te opereren in veeleisende omgevingen. AES-256 encryptie is een standaard functie en kan worden ingeschakeld om een veilige draadloze transmissie te waarborgen. De intelligente lithium-ion oplaadbare opties geven het systeem een gebruikstijd van 10 uur en geeft resterende batterijduur weer in uren en minuten.

QLX-D werkt met krachtige netwerk tools, waaronder Shure Wireless Workbench ®6, third-party systemen (AMX / Crestron) en iOS-apparten met de ShurePlus Channels mobiele app.

Kijk voor specificaties en meer informatie op www.shure.nl