De Focusrite Scarlett Solo is het instapmodel van de best verkopende serie van USB-audio-interfaces in de wereld. De compacte 24-bit / 96 kHz USB-geluidskaart heeft een robuust aluminium chassis met de welbekende rode afwerking. Hij is voorzien van een hoogwaardige Focusrite microfoonvoorversterker en een instrument-ingang. Samen zorgen deze voor kraakheldere opnames met een dynamisch bereik van meer dan 105dB. Verder is hij voorzien van zowel een hoofdtelefoon- als monitoraansluiting. Een handige schakelaar op het voorpaneel zorgt voor monitormogelijkheden zonder vertraging.

De interface is slank, licht en sterk genoeg om in een rugzak te worden getransporteerd en maakt van iedere Mac of PC een draagbare opnamestudio. De unieke verlichte LED ringen rond de gain knoppen veranderen van groen naar rood als het signaal overstuurd. De Scarlett Solo wordt geleverd inclusief Ableton Live Lite, de Novation Bass Station virtuele synthesizer, 1 GB aan samples van Loopmasters en de Focusrite Scarlett plug-in suite.

De verkoopprijs in de winkel zal rond de 110,- Euro incl BTW gaan worden.

Kijk voor meer informatie op www.focusrite.com

focusrite-scarlett-solo-usb-audio-interface-2 focusrite-scarlett-solo-usb-audio-interface-3