De Delay-klank waarop je al jaren hebt gewacht is er eindelijk! De klassieke sound van de SDD-3000 digitale delay, herboren als een pedaal.

De rackmount versie van de SDD-3000 verscheen in 1982 en was toonaangevend op zijn vlak, mede dankzij zijn klankkarakter. Deze klassieke delaysound is al sinds jaar en dag de basis voor de sound van menige rockband.

korg-sdd3000-programmeerbare-digitale-delay-2

Met de SDD3000 Pedal brengt Korg de klank en mogelijkheden van de SDD3000 van toen in een compact pedaal. Hij heeft een pre-amp met ample headroom, een filter circuit dat de feedback klank modificeert en modulatie golfvormen die je een groot scala aan delayklanken geven. Naast deze basis functies zijn er nieuwe mogelijkheden toegevoegd zoals acht delay types, een lange delaytijd tot wel 4000 milli seconden, instelbare modulatie golfvormen, stereo input/output en MIDI compatibiliteit.

korg-sdd3000-programmeerbare-digitale-delay-1

 

korg-sdd3000-programmeerbare-digitale-delay-3