Samson introduceert twee nieuwe studiomonitors die gebruiken maken van Ribbon technologie.

De Samson RXA 5 is een 70 Watt, 2-weg,actieve studio referentie monitor met nieuw ontwikkelde ribbon tweeters. De RXA 5 werkt op 50Hz-27kHz en is uitgerust met specifiek ontworpen versterker en elektronische crossovers.

De 5″ copolymeren woofer met butyl coating levert een strakke en snelle respons en vermijden onnodige verkleuring en hype van lage frequenties. Aan de achterzijde zit de master volume en HF en LF regelaars voor afstemming op de ruimte. De Samson RXA 5 heeft gebalanceerde XLR, 1/4″ jack en ongebalanceerde RCA inputs.

Verkoopprijs: 208,- Euro ex. BTW (per stuk)

samson-rxa5-studiomonitor--voorzijde samson-rxa5-studiomonitor-achterzijde

De Samson RXA 6 is een 100 Watt, 2-weg, actieve studio referentie monitor met nieuw ontwikkelde ribbon tweeters. De RXA 6 werkt op 50Hz-27kHz en is uitgerust met specifiek ontworpen versterker en elektronische crossovers. De 6″ copolymeren woofer met butyl coating levert een strakke en snelle respons en vermijden onnodige verkleuring en hype van lage frequenties. Aan de achterzijde zit de master volume en HF en LF regelaars voor afstemming op de ruimte. De Samson RXA 6 heeft gebalanceerde XLR, 1/4″ jack en ongebalanceerde RCA inputs.

Verkoopprijs: 265,- ex. BTW (per stuk)

Kijk voor meer informatie op www.samsontech.com 

samson-resolv-rxa6-studiomonitor-voorzijde samson-resolv-rxa6-studiomonitor-achterzijde