SmartPhones, tabletts, laptops en andere Bluetooth en USB-apparaten zijn snel uitgegroeid tot de audiobron voor AV presentaties, seminars, muzikanten, DJs, uitgaansgelegenheden, systeem demonstraties en vele andere toepassingen voor het afspelen van audio.  Voor deze “nieuwe” audio bronnen introduceert ARX de MixxMaker!

mixxmaker-f-big

De MixxMaker heeft Bluetooth, USB, XLR, RCA en mini-jack aansluitingen. Hij is hiermee volledig voorbereid voor het aansluiten van alle mogelijke audio afspelers. De Bluetooth, mini-jack en USB ingang hebben beide een eigen volumeregeling. Aansluitend beschikt de MixxMaker over twee microfoon-kanalen (met XLR en gain regeling) en twee stereo kanalen (met RCA en gain regeling). De eenvoudig bediening aan de voorzijde laat weinig vragen open en is daardoor, ook door iedereen die minder bekend is met audio installaties, eenvoudig te bedienen.

arx-mixmaker-achterzijde

Andere belangrijke hoofdpunten van de ARX MixxMaker:

  • 3-Bands Master EQ
  • Schakelbare phantom power
  • Push-to-Talk met priority override voor kanaal 1
  • Slechts 1U hoog
  • Eenvoudig te integreren in iedere audio installatie

Voor meer informatie:

Importeur voor Nederland: Firm4 Audio / www.firm4.nl / Tel.: 0614-890195

Kijk voor verdere technische informatie op: www.arx.com.au