Al vanaf het begin zijn de ingenieurs van BOSS begaan met het opwekken van de beste gitaarklanken, en dat door gebruik te maken van de bijhorende en noodzakelijke technologie. Van old-school-analoge circuits tot hightech DSP.

De gloednieuwe Boss Waza Craft-reeks zet deze spirit en filosofie enthousiast voort. In Japan is ‘Waza’ een term die gebruikt wordt voor kunst en techniek. En deze special edition pedalen dragen trots het Waza-symbool en vertegenwoordigen het allerbeste BOSS-design en vakmanschap. De Waza Craft-reeks geniet een finale klankkeuring, uitgevoerd door BOSS in Japan en staat garant voor een uitzonderlijke klank- en touch-response die geleverd wordt door zorgvuldig geselecteerde analoge componenten, verfijnde circuits en een nauwgezet oog én oor voor detail.

Boss DM2W Delay Waza Craft Special Edition

Sinds hij uit productie gegaan is in 1984, is de BOSS DM-2 Delay altijd een uiterst gewild en wereldwijd gezocht effectpedaal onder gitaristen gebleven. En dat omwille van zijn warme analoge Bucket Brigade-delay-klank. Vandaag keert de DM terug! Met de Waza Craft DM-2W begint het felbegeerde pedaal aan een tweede leven, met verstelbare soundmodi en een grotere veelzijdigheid voor hedendaagse muziekstijlen. De DM2-W gebruikt 100% analoge circuits en levert met de Standard-modus tot in de kleinste details de rijke sound en de 20-300 ms delay-tijd van de originele DL-2. Door te switchen naar Custom-modus krijgt de klank een cleaner, analoog karakter met tweemaal zoveel delay-tijd.

 •  Special Edition Waza Craft-pedaal levert de ultieme BOSS-klankervaring
 •  Authentieke reproductie van de vintage DM-2 delay-sound
 • Premium analoge circuits met BBD (bucket brigade) delay-klank
 • Standard-modus voor authentieke DM-2-klank met 20 tot 300 milliseconden delay-tijd
 • Custom-modus zorgt voor een warme, doch kristalheldere delay-klank, met tweemaal zoveel delay-tijd
 • Ingang voor expressiepedaal, voor voetcontrole van de delay-tijd
 • Twee jack-uitgangen maken het mogelijk om de delay-klank en het droge geluid afzonderlijk uit te sturen
 •  BOSS-garantie van vijf jaar

boss-bd2w

 

Boss SD1w Super Ovderdrive Waza Craft Special Edition

De Waza Craft SD-1W Super Overdrive werd op gepassioneerde wijze ontworpen door de Japanse meester-ingenieurs van BOSS. Het pedaal levert een hoogwaardige effectklank waar fans van karaktervolle gepersonaliseerde pedaalklanken weg van zullen zijn. De SD-1W werd ontworpen met een oor voor een uiterst verfijnde klank en voorziet de beroemde BOSS-overdrive met volledig discrete analoge circuits. De Standard-modus zorgt voor de klassieke SD-1-klank, terwijl de Custom-modus een nieuw klankbereik en andere gain voorziet.

 •   Special Edition Waza Craft-pedaal levert de ultieme BOSS-klankervaring
 •   Hoogwaardige klank gebaseerd op de legendarische SD-1 Super Overdrive
 •   Nieuwe, herontworpen en volledig analoge discrete versterkercircuits
 •   Standard- en Custom-sound modi
 •   Uiterst responsief inzake snaardynamiek en volumeveranderingen
 •   BOSS-garantie van vijf jaar

Boss-sd1w

Boss BD2w Blues Driver Waza Craft Special edition

De Waza Craft BD-2W werd op gepassioneerde wijze ontworpen door de Japanse meester-ingenieurs van BOSS. Het pedaal levert een hoogwaardige effectklank waar fans van persoonlijke, karaktervolle pedaalklanken weg van zullen zijn. De BD-2W werd ontworpen met een oor voor een uiterst verfijnde klank en tilt de klassieke rauwheid van de klassieke Blues Driver met volledig discrete analoge circuits naar een ongekend niveau. De Standard-modus zorgt voor de klassieke BD-2-klank, terwijl de Custom-modus een nieuwe body en sustain geeft.

 •  Special Edition Waza Craft-pedaal zorgt voor de ultieme BOSS-klankervaring
 •  Hoogwaardige sound, gebaseerd op de klassieke BD-2 Blues Driver
 •  Nieuwe, volledig herziene analoge discrete versterkercircuits
 •  Standard- en Custom-klankmodi
 •  Uiterst responsief inzake het oppikken van dynamiek en volumeveranderingen
 •  BOSS-garantie van vijf jaar

boss-bd2w