Distributie van BluGuitar naar GitaarBizz

BluGuitar is de firma die Thomas Blug, uitgeroepen tot Duitslands beste Rock/Pop gitarist en ontwikkelaar van diverse gitaarversterkers en effecten in het topsegment, heeft opgericht om zijn eigen ideeën en ervaringen tot stand te brengen. De AMP1, een nieuw gitaarversterkerconcept dat op de Frankfurter Messe veel belangstelling trok, is een van de eerste produkten die BluGuitar op de markt zal brengen in September. BluGuitar heeft voor Nederland een samenwerking gesloten met GitaarBizz die de distributie voor dit merk zal gaan verzorgen.

Over BluGuitar

Thomas Blug is allereerst een begenadigd gitarist uit Duitsland en onlangs uitgeroepen tot Stratking of Europe en in de polls menigmaal gekozen als” Bester Deutscher Rock-Pop Gitarrist”.

Thomas Blug is ook een ontwerper van talloze succesvolle gitaarversterkers. Het meest bekend is zijn innige samenwerking met Hughes & Kettner, wat heeft geleid tot diverse topprodukten van dat merk.

Maar bovenal is Thomas Blug een tone-freak, die zeer kritisch is t.a.v. zijn gitaren en zijn gear en zijn toon is derhalve alom geroemd en heeft een grote aantrekkingskracht op zijn vele fans. Zijn beste ideeën heeft hij voor zichzelf bewaard. En om het te kunnen verwezenlijken, heeft hij vorig jaar zijn eigen bedrijf opgericht met de toepasselijke naam : BluGuitar.

In BluGuitar kan Thomas zij passie voor muziek en techniek botvieren en hebben zijn geniale ideeën en inzichten langzaam maar zeker vorm gekregen. Met de introductie van zijn AMP1 gitaarversterker-concept en de BluGuitar 61 Masterbuilt, een exacte kopie van zijn eigen originele witte Fender® Strat uit 1961, gaat BluGuitar een grote toekomst tegemoet en GitaarBizz is trots daar deel van uit te maken als de exclusieve importeur voor de Benelux.

Kijk voor meer informatie op:

www.gitaarbizz.nl of www.bluguitar.com

bluguitar_61