Focusrite Saffire Pro 26 Firewire / Thunderbolt audio-interface

Focusrite heeft een naam hoog te houden als het om microfoon voorversterkers gaat. Ze behoren tot de beste in de markt en de Focusrite Saffire Pro-26 audio-interface is voorzien van vier van deze pronkstukjes. Daarnaast is deze Firewire-interface klaar voor het gebruik van Thunderbolt, de nieuwe standaard voor het overbrengen van audio en video met een duizelingwekkende overdrachtssnelheid.

Focusrite Saffire Pro26_achterkant

De interne mixer Focusrite Safire PRO26 Firewire-interface die bedient met sofware in je pc of Mac geeft je toegang tot een genereus aantal in- en uitgangen: 18 ingangen en 8 uitgangen, want naast de 4 mic-pre’s die zijn uitgevoerd als XLR’s zijn er nog 2 analoge lijningangen, 2 S/PDIF en 8 ADAT digitale ingangen, en 2 retourkanalen vanuit de computer. Aan de uitgangkant vind je 6 analoge lijnuitgangen en 2 digitale S/PDIF-uitgangen; een rijke verzameling.

Preamps van deze kwaliteit verdienen natuurlijk de beste AD/DA-converters. Opnemen gaat dan ook in hoge resolutie: op 24-bits en met een samplefrequentie van maximaal 96kHz. Alles in de Focusrite Saffire Pro26 is gericht op het loepzuiver registreren en weergeven van geluid en in die zin draagt deze audio interface een aanzienlijk steentje bij aan het high-end-imago van Focusrite.Focusrite Saffire Pro26_front
Kenmerken:

 • 4 bekroonde Focusrite preamps
 • Nauwkeurige 24-bits / 96kHz-conversie
 • Onberispelijke analoge audio
 • Thunderbolt-compatible d.m.v. een optionele adapter
 • Uitgebreide I/O’s: 18 ingangen en 8 uitgangen
 • Breid je interface uit met 8 extra analoge ingangen
 • Voeding via Firewire
 • Twee hoofdtelefoonuitgangen
 • Meervoudige monitormixes
 • 5-segments led-meteruitlezing
 • Robuuste constructie, potable behuizing
 • Stand-alone te gebruiken