HK_audio_Lucas_nano_600_1

De HK Audio Lucas Nano 600 is ’s werelds eerste cross-over PA die je kunt gebruiken als een ruimtebesparende mono-kolom of als een stereo systeem met een bijzonder gedetailleerde ruimtelijke spreiding. Ook kun je twee Lucas Nano 600’s koppelen om een krachtiger PA systeem te realiseren.  Deze flexibiliteit maken de Lucas Nano 600 een prima alternatief voor conventionele full-range speakers en kolomspeakers bij allerlei toepassingen.

Het systeem zit vol met nieuwe technologieën en biedt een geluid dat zijn gelijke niet kent in systemen die zo klein zijn als dit. Zo is de Lucas Nano 600 uitgerust met een MultiCell transformator die zorgt voor een maximale geluidsdruk, meer directiviteit en die de vervorming van de hoge frequenties tegengaat. En dankzij geavanceerde simulatietechnologie zijn de engineers van Lucas er in geslaagd een lichtgewicht subwoofer kast te maken met de basresponse van een dik en zwaar houten cabinet.

De Lucas Nano 600 biedt muzikanten en DJ’s alles wat ze nodig hebben om hun publiek een geweldige muziekbeleving te geven, met kristalhelder geluid en diepe bas voor locaties geschikt tot 200 man. De belangrijkste kenmerken:

 • Veelzijdig: gebruik als mono PA, een 2.1 setup of een dubbele stereo setup met twee satellietspeakers per kant
 • Twee satellietspeakers met 4,5 inch woofer en 1 inch tweeter
 • 10 inch subwoofer
 • 5 inputs, driekanaalsmixer en fantoomvoeding op kanaal 1
 • 460 watt vermogensversterker
 • 130 dB SPL maximaal
 • MultiCell transformator voor optimale spreiding
 • Subwoofer behuizing met lage resonantie voor een diep en krachtig laag
 • Satellietspeakers kunnen worden opgeborgen in de subwooferkast
 • Weegt slechts 16,3 kilogram
 • Diverse accessoires leverbaar zoals speakerstands

Meer informatie en technische data is te vinden op de website van HK audio.

Advies verkoopprijs: 1195,- incl. BTW

Importeur voor de Benelux: AB Music / www.abmusic.be

Bovenaanzicht subwoofer:

HK_audio_Lucas_nano_600_4

HK Audio Lucas Nano als satellietsysteem of met een extra subwoofer (optioneel) als band P.A.

HK_audio_Lucas_nano_600_2