De nieuwe DBX Driverack PA2 is dé tool om je passief én powered luidspreker-systeem beter te laten klinken, te controleren, te beveiligen en om je live performance naar een hoger niveau te brengen.

DriveRack_PA2_Front_original copy

Naast verbeterde en nieuwe dsp features bevat de nieuwe Driverack PA2 een grote bibliotheek aan nieuwe EQ settings voor JBL en Crown producten, maar ook voor actuele speakers van bekende andere merken. Tel daarbij op de nieuwe looks (black is back), de vernieuwde setup wizard en niet vergeten de remote control middels PC, iPad/iPhone, Android devices en u weet dat de Driverack PA2 klaar is voor de volgende stap.

dbx-driverack-pa-2-luidspreker-processor

 

Het toverwoord … App

Tegenwoordig doe je al bijna niet meer mee als je geen app hebt bij je apparaat. In sommige gevallen lijkt het soms wat overbodig, in het geval van deze Driverack PA2 is het een waardevolle toevoeging!

iPad_2_Hz_wPA2_GUI_small

Alle functionalteit van de Driverack met functies zoals Auto EQ, AFS systeem, delaying en al het andere denkbare is met de speciaal voor dit apparaat ontworpen app veel eenvoudiger te bedienen. De app is geschikt voor iOS, Android, Mac en Windows, zodat zo ongeveer iedereen er mee aan de slag kan.

De Driverack PA2 beschikt over de volgende processing mogelijkheden:

Input Processing;

  • DBX Compressie
  • AFS (Advanced Feedback processing)
  • Graphic EQ
  • 8-Bands parametrische EQ
  • Subharmonische synthese

Output Processing:

  • Crossover (fullrange, 2-weg en 3-weg)
  • 8-Bands parametrische EQ
  • DBX limiter
  • Driver alignment delays

De DBX Driverack PA2 is een aanrader voor iedereen die meer uit zijn geluidssysteem wil halen. Heb je nog een gewone crossover in rack hangen? Denk dan zeker eens aan de nieuwe Driverack,  je gaat zeker meer rendement uit je geluidsset halen!

Geadviseerde verkoopprijs (incl. BTW) 569,- Euro

Importeur voor Nederland: Audio XL / Website fabrikant: www.dbxpro.com

Levertijd: Direct leverbaar