De Boss GT-001 bundelt de befaamde amps en effecten van de toonaangevende Boss GT-100 Version 2.0 in een stijlvolle tafelprocessor. Perfect voor je homestudio of je mobiele opstelling. Met zijn compacte afmetingen past hij probleemloos in elke werkomgeving. De intuïtieve interface maakt het mogelijk om snel en makkelijk stijlvolle opname- en oefenklanken op te roepen. Naast de gitaaringang is er ook een XLR-microfooningang aanwezig, om vocals en akoestische instrumenten te versterken en bewerken. De ingebouwde usb/MIDI-interface levert een rechtstreekse verbinding naar je favoriete DAW voor het creëren van muziek. Net als de GT-100, levert de GT-001 krachtige mogelijkheden om klanken aan te passen, met twee amps- en effectchains en een flexibel routingsysteem. Daarbovenop zorgt een nieuw ontwikkelde gitaar-naar-MIDI-functie voor grenzeloze fun met software synthesizers en MIDI-sequenties in Guitar Friend Jam of andere computerprogramma’s. En dat allemaal via een traditionele gitaaringang, zonder de nood aan speciale pick-ups! De gratis downloadbare BOSS TONE STUDIO-software voorziet een coole grafische interface om intuïtief en overzichtelijk klanken aan te passen op je computer, én levert toegang tot BOSS TONE CENTRAL, waar je gratis studioklare patches en nog veel meer kunt downloaden.

Boss_gt-001_image2

 • Hoogwaardige amps en effecten in een stijlvolle desktop-unit
 • De nieuwste COSM-technologie van BOSS levert amp-modellen, krachtige MDP-effecten en meer
 • Flexibel routingsysteem van amps en effecten via twee effectenketens
 • Geavanceerde usb-audio/MIDI-interface met twee interne poorten voor flexibele opnames en efficiënte re-amping
 • Compatibel met GT-100 Version 2.0 klankpatches
 • Paneelknoppen voor het aanpassen van klanken en afzonderlijke knoppen voor het oproepen van favoriete tonen
 • BOSS TONE STUDIO-editor/bibliotheek voor Mac/Windows en gratis patches beschikbaar via bosstonecentral.com
 • XLR-microfooningang met fantoomvoeding, specifiek voor vocals en akoestische gitaren ontworpen effectpatches
 • 1/8-inch ingang voor de connectie van een stereoapparaat zoals een smartphone of muziekspeler
 • Monofone gitaar-naar-MIDI-convertor via een traditionele 1/4-inch gitaaringang
 • Jack voor het aansluiten van een expressiepedaal of tot twee voetschakelaars voor het realtime bedienen van effecten of het veranderen van patches
 • Van stroom voorzien door de usb-poort of via de meegeleverde AC-adapter

Boss_gt-001_image4

Meer info kun je vinden op de website.

Bekijk ook onderstaande video voor een overzicht van de mogelijkheden en sounds.