Cameo Light introduceert een nieuw, betaalbaar, lichtset op basis van COB LED’s. Het voordeel van dit systeem is licht van gewicht dankzij de gebruikte chip-on-board LED technologie, is zeer duurzaam en efficient dankzij het lage stroomgebruik en de lage warmteontwikkeling.

Het systeem bestaat uit vier Flat PARspots met 50 graden stralingshoek en zeer heldere 30 Watt COB LED’s. Het systeem kan zowel stand-alone (dankzij veel ingebouwde programma’s) of aangestuurd via DMX worden gebruikt. Aan de achterzijde van de lichtbalk bevindt zich een LCD met menuknoppen waarmee alle instellingen handmatige kunnen worden aangepast.

CLMPARCOB1_1

Er is keuze uit 8 verschillende DMX modes naast een interne microfoon waarmee verschillende lichteffecten kunnen worden aangesproken. De lichtbalk is uitgevoerd met een 28mm pin waarmee hij op een (los verkrijgbaar) statief kan worden geplaatst. Stroomvoorziening gebeurt middels de aanwezige Neutrik PowerCON aansluitingen. Daarnast heeft de lichtbalk twee extra Schuko stroomaansluitingen waar extra effecten, ook te monteren op dezelfde lichtbalk, kunnen worden aangesloten.

CLMPARCOB1_2

 

CLMPARCOB1_5

 

Het stroomverbruik van het systeem is slechts 55 Watt! het gewicht maar 8Kg waardoor het een genot is om mee naar je gigs te nemen!

Verkoopprijs: 518,- Euro incl. BTW

Kijk voor meer informatie op www.cameolight.com

Specificaties:

  • 4x 30 Watt ultra-bright RGB LED’s
  • COB Techologie voor kleurmixen
  • Los verkrijgbare floorcontrole
  • Infrarood afstandsbediening meegeleverd
  • Werking via DMX, in master/slave mode, standalone mode of via IR-Remote
  • Geintegreerde microfoon
  • Eenvoudig in gebruik
  • Verbruik: 55 Watt
  • Gewicht: 8 Kg
  • Inclusief luxe softcase voor transport