JBL_EON600_panelJBL heeft alle componenten van een actieve luidspreker intensief onder de loep genomen en komt met een concept dat onder alle omstandigheden en bij alle applicaties optimale prestaties levert: EON600.

JBL_EON600_front_openDe basis van het ontwerp wordt gevormd door JBL’s geavanceerde waveguide-technologie, kennis van akoestiek en het toonaangevende driver-design en de productie daarvan in eigen huis. Daar voegden ze handige, draadloze bediening van de ingebouwde EQ’s aan toe. Dit gaat via bluetooth.

De laatste technologie op het gebied van materiaalkennis en giettechnieken worden de ingezet bij de productie van de  EON615, het model met een 15″-driver. Dit resulteert in een zeer portable, actieve luidspreker (1.000 watt) die bedoeld is voor een groot scala aan applicaties als spraak, zang, monitor, bands, dj’s, spraak en alles met een geluidskwaliteit die niet zou misstaan bij professionele studiomonitors.

  • Actief, tweeweg, bassreflex, 15″-driver
  • Maximum SPL: 127dB
  • Frequentiebereik (-10 dB): 46,8Hz – 20kHz
  • Frequentierespons (±3 dB): 50,8Hz – 20kHz
  • Spreiding:  90° x 50°
  • Class D-versterker
  • Vermogen: 1.000 watt (2 x 500 watt)
  • Afmetingen: 708,0 x 428,6 x 368,3mm (bxhxd)
  • Gewicht: 17,69kg

Meer informatie in het Engels vind je op de EON 615-webpagina. JBL wordt gedistribueerd door Audio XL.

[pro_ad_display_adzone id=”20″]