De Fender SLIDE audio interface biedt alles wat nodig om van de pc of mobiele apparaat een opname-, afespeel- of instructieapparaat te maken. De aansluitingen zijn bewust eenvoudig gehouden en hij wordt geleverd met twee versies van IK multimedia’s Amplitube (amp en effect modeling software) en een volledige versie van de Rock Prodigy app, een complete en effectieve lesmethode voor gitaar.  Je kunt hem gebruiken met een koptelefoon of aansluiten op een versterker. En hij is niet alleen beperkt tot gitaar; ook basgitaren en keyboards – of eigenlijk elk instrument met een jackplug – kun je op de SLIDE aansluiten.

fender-slide-audio-interface-1

  • Premium AD/DA converters
  • Bus-powered, dus geen externe voeding nodig
  • Stevig ergonomisch ontwerp
  • Bidirectionele audio voor simultaan input en output monitoring
  • Aparte volume en mix knoppen
  • Geschikt voor computers met USB aansluiting en voor de iPhone 4 t/m 5s, iPad 1 t/m Air en iPod Touch 4 en 5
  • Lightning en USB kabels meegeleverd

fender-slide-audio-interface-4 fender-slide-audio-interface-2

Bekijk de video:

Meer informatie kun je vinden op www.fender.com/slide