Shure introduceert de nieuwe BLX en GLX draadloze systemen. Een uitgebreid gamma aan draadloze systemen voor uiteenlopend gebruik. Het GLX systeem bevindt zich bovendien in de 2.4GHz, licentievrije frequentieband. Naast een aantal microfoonsets is er een systeem dat extra opvalt, de GLXD16, een systeem voor gitaar en basgitaar met een ultra compacte ontvanger die zo in je pedalboard past.

Het systeem bestaat uit een BLX1 beltpack zender, geleverd inclusief WA305 instrumentkabel en een GLXD6 Pedal Receiver. Buiten het feit dat de GLXD6 prima zijn werk doet als compacte ontvanger heeft hij ook een ingebouwd stemapparaat met Strobe en meter stemfunctie. In totaal kunnen tot 8 systemen tegelijk gebruikt worden. De duidelijke display maakt het systeem geschikt voor gebruik op de donkerste podia.

Het 24-bit LINKFREQ systeem kiest automatisch het vrije kanaal met het beste signaal om er voor te zorgen dat storingsvrij kunt spelen. Mocht er toch storing op de lijn komen schakelt hij volledig automatisch over naar een back-up frequentie.

shure-glxd-16

 

 

Shure GLXD16 Draadloos Instrumentsysteem

Verkoopprijs: 499,- incl. BTW

Kijk voor meer informatie op www.shure.nl

Bekijk hieronder een presentatievideo van de nieuwe GLX-D draadloze systemen